Franța vaccinează cu Astrazeneca – Focus Prima TV

Franța vaccinează cu Astrazeneca

Statele Unite dar și țările europene promit să accelereze campania de vaccinare pentru a combate la timp răspândirea noilor tulpini ale SARS COV 2. Deși au apărut mai multe voci care contestă eficiența vaccinului produs de AstraZeneca, Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că este mult prea devreme pentru ca serul să fie respins. Pe de altă parte, inspectorii Organizației Mondiale a Sănătății au tras primele concluzii după controlul efectuat în Wuhan, epicentrul pandemiei.

Cadrele medicale din Franța sunt vaccinate în continuare cu serul de la AstraZeneca, deși unii experți sunt de părere că acesta nu este suficient de sigur contra tulpinilor SARS COV 2.

Medicii israelieni susțin că au descoperit un medicament care are eficientă ridicată la vindecarea Covid 19. Acesta ar fi dat rezultate la 29 din 30 de cazuri testate. Iar acesta va fi testat în continuare pe pacienți în Israel dar și în Grecia. În Spania, cadrele medicale sunt încă sub trauma primului val de Covid, care a lovit violent.

Peste Ocean,reprezentanții Facebook au anunțat că vor bloca și șterge grupurile și persoanele care promovează informații false despre vaccinare. Epidemiologul șef Anthony Fauci face apel la accelerarea
vaccinării pentru a se ajunge la o protecție mai mare față de tulpinile SARS COV 2.

În China, unde lumea se pregătește de Anul Nou, inspectorii Organizației Mondiale a Sănătății au venit cu primele estimări după ancheta efectuată în Wuhan. Inspectorii spun că teoria scurgerii virusului dintr-un laborator biologic este puțin probabilă dar nu au identificat nici animalul care ar fi fost purtător al viruslui. O altă părere sugerează trecerea Covid 19 la oameni de la o specie intermediară. Nu întâmplător, autoritățile din Coreea de Sud au declanșat o campanie de testare a pisicilor și câinilor de Covid 19, după
ce o felină a fost depistată cu virusul. În cazul în care un alt animal de compăanie va fi descoperit pozitiv, acesta va fi plasat în carantină la domiciliul stăpânului.

Total
0
Shares
Total
0
Share