Frate și soră, acuzați de incest - Focus Prima TV

Frate și soră, acuzați de incest

Caz șocant într-o comună brăileană! Doi frați au comis incest timp de trei ani, iar din relația interzisă a acestora au rezultat, doi copii, o fată și un băiat. Ambii au fost abandonați încă de la naștere în maternitate, de unde au fost preluați de protecția copilului. Procurorii Judecătoriei Brăila i-au trimis în judecată pe cei doi frați incestuoși, care riscă să stea acum, între un an și cinci ani după gratii.

Totul s-a intamplat în comuna brăileană Mircea Vodă, in locuinta unde stateau fratele, sora, cât si concubina
barbatului. Timp de trei ani, spun anchetatorii, cei doi frati au intretinut relatii sexuale. Bărbatul și iubita lui, care au 9 copii împreună, spun ca totul e o minciuna.

In sat nu s-a știut pana acum nimic de relația incestuoasă dintre cei doi frați. Familia a fost mereu saraca, ce traieste din venitul minim garantat si din alocatiile copiilor.

Cei care au alertat autoritatile au fost asistentii de la Directia Judeteana de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila care au aflat de incest chiar de la mama copiilor, la luni bune dupa ce aceasta a adus pe lume al doilea copil, rod al relatiei vinovate.

Copiii sunt in plasament, iar ce doi frati, barbatul de 31 de ani si sora lui de 26, vor ajunge in fata instantei sub acuzatia de incest. Ei risca sa stea de la 1 la 5 ani dupa gratii.

Total
0
Shares
Total
0
Share