Fratele lui Paul Stănescu a fost validat în absență pentru funcția de la ANRE. El a lipsit de la audieri și de la vot - Focus Prima TV

Fratele lui Paul Stănescu a fost validat în absență pentru funcția de la ANRE. El a lipsit de la audieri și de la vot

Parlamentul a votat numirea lui Alexandru Stănescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu, în funcția de membru în Comitetul de Reglementare al ANRE. Au fost 233 de voturi „pentru” și 120 de voturi „contra”. Acesta a fost anterior deputat PSD, președinte al Comisiei de Agricultură din 2017 până în 2020. Stănescu a lipsit de la ședința de plen și de la ședința comisiilor de specialitate în care ar fi trebuit audiat. Comisiile au dat raport favorabil în abesența sa, cu votul parlamentarilor PSD, PNL și UDMR.

Au fost două candidaturi depuse pentru un loc de membru în Comisia de reglementare al ANRE, ambele de la PSD. Este vorba de doi foști deputați cu experiență în agricultură: Alexandru Stănescu și Sorinel-Marian Vrăjitoru, fost deputat PSD de Călărași în legislatura 2016-2020.

Alexandru Stănescu a lipsit la dezbaterile din plen și de la ședința comisiilor reunite care au dat un raport favorabil. USR a anunțat că va contesta la CCR numirea lui Stănescu.

Total
0
Shares
Total
0
Share