FRHG anunţă că va folosi toate instrumentele pentru stoparea momentelor ofensatoare imaginii României - Focus Prima TV

FRHG anunţă că va folosi toate instrumentele pentru stoparea momentelor ofensatoare imaginii României

Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, remis AGERPRES, în urma incidentului de la Campionatul Mondial când mai mulţi jucători ai echipei naţionale au salutat galeria echipei adverse, Ungaria, că va folosi toate instrumentele legale pe care le are la dispoziţie pentru ca momentele ofensatoare pentru imaginea României să nu mai fie posibile.

“Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă a luat act de aspectele prezentate în presă şi analizează ceea ce s-a întâmplat la Campionatul Mondial din Slovenia, mai exact la finalul meciului dintre reprezentativa României şi cea a Ungariei. Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă crede cu tărie că rolul său este nu numai acela de a asigura reprezentarea ţării nostre la competiţiile internaţionale de hochei pe gheaţă, ci şi acela de a promova cu mândrie imaginea României în lume şi este fermă în poziţia sa de a susţine respectarea legilor ţării noastre şi a reglementărilor specifice acestui sport. În final vă asigurăm că Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă va folosi toate instrumentele legale aflate la dispoziţia sa pentru ca intervenţia oricăror momente ce ar putea fi ofensatoare pentru imaginea ţării noastre să nu mai fie posibilă. Apreciem că este momentul să reamintim politicienilor, Guvernului României şi, deci, implicit miniştrilor acestuia, problemele legate de infrastructură şi tot ceea ce derivă din acestea”, se arată în comunicatul FRHG.

Preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Alexandru Hălăucă, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că va convoca de urgenţă Biroul Federal al FRHG în care vor fi analizate filmările în care componenţii echipei naţionale a României “stau drepţi” în faţa galeriei Ungariei la meciul direct de la Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa A.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share