Furnizarea apei calde pentru circa 1.140 de blocuri din Sectoarele 4 şi 5, sistată pentru reparaţii - Focus Prima TV

Furnizarea apei calde pentru circa 1.140 de blocuri din Sectoarele 4 şi 5, sistată pentru reparaţii

Apa calda este oprita din cauza unor reparatii ale Radet, in Bucuresti, miercuri 21 septembrie 2016. Inquam Photos / Adriana Neagoe

Furnizarea apei calde pentru circa 1.140 de blocuri din Sectoarele 4 şi 5 este sistată, de miercuri până duminică, pentru reparaţii pe Magistrala Berceni, în zona Târgului Vitan, potrivit unui comunicat al Companiei Termoenergetica transmis AGERPRES.

Angajaţii Termoenergetica vor înlocui aproximativ 100 de metri de conductă cu diametrul 1.000 de milimetri, precum şi elemente prefabricate tip U (20 de bucăţi) şi vor monta patru curbe cu diametrul de 1.000 de milimetri pe Magistrala Berceni, în zona Târgului Vitan.

“Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Berceni, în viitorul sezon de funcţionare, mai ales în perioada de iarnă”, au subliniat reprezentanţii Termoenergetica.

Prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală – pusă în funcţiune în anul 1968, cu o vechime de peste 50 de ani – se asigură funcţionarea în regim de vară a sistemului de termoficare în cartierul Berceni, în cazul opririi CTE Progresu sau în Sectoarele 2 şi 3, în cazul opririi CTE Sud.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share