Gabriela Firea, după ce AUR i-a cerut să blocheze avortul și educația sexuală: „Voi milita pentru dreptul femeilor de a alege” - Focus Prima TV

Gabriela Firea, după ce AUR i-a cerut să blocheze avortul și educația sexuală: „Voi milita pentru dreptul femeilor de a alege”

INQUAM Photos/Octav Ganea

Ministrul propus pentru ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a declarat marți, la audierile din Parlament, că susține dreptul femeilor de a alege, în ceea ce privește avortul. De asemenea, Firea a declarat că susține și introducerea educației sexuale în școli, însă nu la orice vârstă și doar cu acordul familiei.

Gabriela Firea a răspuns întrebărilor venite din partea senatorului AUR, Dan Tănasă, care i-a cerut să blocheze „demența educației sexuale în școli” și a avortului. Tănasă este și președintele comisiei pentru egalitate de șanse între femei și bărbați din Senat.

„Nădăjduiesc că sunteți o persoană cu frică de D-zeu și veți bloca demența educației sexuale în școali, veți bloca demența avortului ca mijloc de contracepție și trebuie să remarcă că în sfârșit avem și noi un minister al Familiei. Vă cer aici public, în calitate de președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse din Senat, să apărați în continuare mama și tata și vă solicit sprijinul să combatem împreună violența domestică, traficul de persoane și discriminarea femeilor”, i-a transmis Dan Tănasă, senator AUR, Gabrielei Firea.

Total
0
Shares
Total
0
Share