Gemeni căzuți de la etajul 10! Mama copiilor era live pe Facebook - Focus Prima TV

Gemeni căzuți de la etajul 10! Mama copiilor era live pe Facebook

Tragedie fără margini în Ploiești! Doi copii, gemeni, de numai doi ani și trei luni au căzut, noaptea trecută, de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Impactul cu asfaltul a fost atât de puternic, încât cei doi copii, un băiat și o fată, nu au mai putut fi salvați. Mama acestora se afla în casă, chiar în momentul tragediei, însă, în loc să aibă grija copiilor, făcea un live pe Facebook!

Ora 20.48 de minute. Un apel la 112 a anunțat faptul că doi copii au căzut în gol, pe geam, de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. În doar câteva minute mai multe ambulanțe au ajuns la locul tragediei.

După minute în șir de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul celor doi copii. Se pare că gemenii s-au urcat pe o masă, iar apoi pe pervazul geamului. Cei doi frați nu era singuri în casă când a avut loc tragedia. Mama lor se află acolo, însă… era ocupată cu un… live pe Facebook!

Deși pe imagini se aud sirenele ambulanțelor și ale polițiștilor, femeia nu se gândește să închidă live-ul și să
vadă ce fac cei doi copii. Abia când jandarmii îi bat la ușă, femeia oprește transmisiunea pe facebook.

În această dimineață, la locul tragediei au ajuns și rudele celor doi copii.

Mama copiilor a fost crescută în plasament. Până de curând, copiii au stat la bunica lor. Însă, după o ceartă între cele două femei, mama celor doi frați a hotărât să plece cu ei dar și cu fratele lor mai mare în vârstă de 5 ani în Ploiești.

Mama copiilor era despărțită de tatăl acestora și trăia cu un alt bărbat. Aseară, o prietenă a femeii se afla în casă, chiar în camera unde erau cei doi copii. Tatăl o acuză pe aceasta.

Deși de o gravitate extremă, cazul nu era cunoscut de cei de la DGASPC Prahova. Știau de el însă cei de la Primărie

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Total
0
Shares
Total
0
Share