Gențile de lux, cele mai căutate în pandemie - Focus Prima TV

Gențile de lux, cele mai căutate în pandemie

În ciuda pandemiei, luxul continuă să fie la mare căutare. Comenzile pentru gențile de calitate, din piele, au crescut în ultima perioadă. Iar prețurile nu sunt deloc mici. Produse în România, gențile ajung la brandurile de lux din afară, iar actorul Gerard Butler sau premierul Australiei au în garderoba lor un produs confecționat la Oradea.

Mircea Bule este designer vestimentar încă din anii ’80. Pe Daciana a cunoscut-o în urma cu zece ani când aceasta își manageria propria cafenea. Acum sunt soț și soție, dar și parteneri de afaceri. În ultimul deceniu cei doi au confecționat mii de genți hand-made și în prezent au o sumedenie de clienți din întreaga lume.

Confecționarea unei genți poate dura câteva ore sau câteva zile, în funcție de complexitatea produsului comandat. Pandemia nu le-a afectat deloc afacerea. Ba din contra. Mircea și Daciana au petrecut și mai mult timp în cel mai utilizat loc al locuinței : atelierul.

Pentru clienți, calitatea produsului primează în fața prețului ridicat.

Printre clienții celebri ai atelierului din Oradea se află actorul Gerard Butler sau premierul Australiei.
De la Oradea ajungem în Alba unde soții Andreea si Andrei Oanță au decis, în 2010 sa înființeze o fabrică de poșete. De la 11 angajați au ajuns acum să lucreze cu peste 200.

Calitatea muncii și a produselor le-a adus succesul soților Oanță. Au obținut contracte noi cu branduri din afară chiar și în pandemie. Prețurile produselor sunt mai mari pe piața externă.

Piața poșetelor este în plină dezvoltare, cred soții Oanță, și preconizează că în perioada următoare va crește cu cel puțin 5%.

Total
0
Shares
Total
0
Share