Ger în toată țara, cu temperaturi de până la -20 de grade Celsius. În București, temperaturile vor ajunge până la -14 grade – Focus Prima TV

Ger în toată țara, cu temperaturi de până la -20 de grade Celsius. În București, temperaturile vor ajunge până la -14 grade

În București, vremea va fi deosebit de rece până miercuri, cu temperaturi până la -14 grade. De altfel, potrivit meteorologilor, va fi ger în toată țara, cu temperaturi minime de până la -20 de grade Celsius.

În București, conform prognozei ANM, de vineri noapte și până miercuri la ora 10.00 vremea va fi deosebit de rece, geroasă pe parcursul nopților și al dimineților. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -12 și -8 grade, mai coborâte în zona preorășenească, sub -14 grade. Maximele diurne vor fi negative pe tot parcursul intervalului și vor fi cuprinse, în general, între -4 și -2 grade. Local se va semnala ghețuș.
De altfel, potrivit meteorologilor, va fi ger în toată țara, cu temperaturi minime de până la -20 de grade Celsius. În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2:00, a intrat în vigoare o informarea de vreme geroasă.
Potrivit meteorologilor, vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger, la început în nord-vest, nord-est și centru, apoi și în celelalte regiuni.

Total
0
Shares
Total
0
Share