Gheorghe Dincă, al cincelea termen în dosarul Caracal - Focus Prima TV

Gheorghe Dincă, al cincelea termen în dosarul Caracal

Momente tensionate în sala de judecată, astăzi, la Slatina! La al cincilea termen din procesul crimelor din Caracal, familia Luizei Melencu a avut un schimb dur de replici,cu jandarmii, asta după ce l-au apostrofat pe cel considerat a fi călăul copilei lor dar și al Alexandrei Măceșanu.

Așa a început al cincilea termen din dosarul crimei care a îngrozit România. La aproape doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, în continuare nimeni nu știe ce s-a întâmplat în casa călăului din Caracal iar comentariile persiflante ale lui Gheorghe Dincă i-au făcut pe rudele Luizei să își iasă din fire.

Avocata familiei Melencu acuză judecătoarea de la Tribunalul Olt că este părtinitoare, ca nu face o cercetare corecta și că trage de timp.

Gheorghe Dincă și complicele său, Fane Risipițeanu au fost scoși din penitenciar și aduși în fața magistraților. Tot astăzi a fost începută și audierea martorilor. Din cei 10 câți au fost citați, doar 5 dintre ei s-au prezentat. Printre aceștia și iubitul Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă a solicitat magistraților de la Curtea de Apel Craiova ca dosarul în care este acuzat de răpire, viol, crimă și profanare să nu mai fie judecat la Tribunalul Olt. Potrivit Curții de apel, cererea a fost făcută la sfârșitul lunii ianuarie iar pe 1 martie este stabilită prima ședință.

Total
0
Shares
Total
0
Share