Graba a ucis 3 oameni – Focus Prima TV

Graba a ucis 3 oameni

Trei persoane și-au găsit sfârșitul aseară în două accidente grave, care au avut loc în vestul țării. În județul Arad, un bărbat și o femeie au fost găsiți fără suflare, în autoturismul propriu, după ce au plonjat într-un canal de la marginea șoselei. Iar în județul Cluj, o femeie a fost ucisă de un camion cu care a intrat în coliziune pe drumul spre Gilău.

Două persoane au decedat lângă oraşul arădean Ineu, după ce s-au răsturnat cu maşina în Canalul Morilor. Vehiculul a fost găsit inundat, cu roţile în sus, în apa adâncă de 1,5 metri. Victimele, un bărbat de 81 de ani și o femeie de 76 de ani, au fost scoase din mașină şi, în pofida manevrelor de resuscitare, au fost declarate decedate. Se pare că cei 2 se întorceau acasă, de la o înmormântare, dintr-o localitatea învecinată. Într-o curbă usoară, bărbatul a pierdut controlul direcției și a plonjat cu mașina în canalul de la marginea drumului. Pompierii militari au reușit să tragă mașina la mal, apoi au continuat căutările şi în apă pentru a se asigura că nu există alte victime.

Un accident grav, soldat cu un mort, a avut loc și în localitatea clujeană Luna de Sus, pe DN1 E60 Un autoturism
s-a făcut praf după ce a intrat în coliziune cu un camion. În urma impactului, o femeie aflată în maşină a murit, iar alte două au fost rănite grav şi au rămas încarcerate. Au fost scoase din autoturismul contorsionat și transportate la spital. Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În Dâmbovița, o femeie de 44 de ani a ajuns la spital după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat de mai multe ori pe DN 72 A, în dreptul localității Gheboieni. Martorii spun că femeia, în vârstă de 44 de ani, a vrut să depăească alt autovehicul, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat.

Șoferița de 44 de ani a fost transportată la spitalul județean de urgență din Târgoviște și, din câte se pare, nu este într-o stare foarte gravă.

Total
0
Shares
Total
0
Share