Grevă la STB. Transportul în comun de suprafaţă este paralizat în Capitală. Nicuşor Dan: Este o grevă politică! - Focus Prima TV

Grevă la STB. Transportul în comun de suprafaţă este paralizat în Capitală. Nicuşor Dan: Este o grevă politică!

Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele STB nu circulă joi dimineaţă în Capitală, ca urmare a unei greve spontane a angajaţilor companiei. Traficul la metrou se desfăşoară normal. Din cauza cererii foarte mari, preţul curselor Uber şi Bolt a crescut foarte mult în această dimineaţă.

„Avem o grevă la STB, o acţiune foarte gravă care afectează foarte mulţi bucureşteni, copii, oameni care trebuie să meargă la serviciu, pensionari. Este o grevă ilegală. Ne aflăm în starea de alertă, iar în starea de alertă este ilegal să faci grevă. Chiar dacă nu am fi în stare de alertă, există obligaţie legală ca pentru transportul public să fie asigurată o activitate de o treime. Acţiunea în instanţă este scrisă şi depusă la tribunal, se cere judecătorilor să constate că acţiunea este ilegală şi să reia lucrul. Acţiunea este foarte gravă, care afectează foarte mulţi bucureşteni, din toate categoriile“, a declarat primarul Capitalei.

Total
0
Shares
Total
0
Share