Groapă de gunoi, în Parcul Natural Bucegi - Focus Prima TV

Groapă de gunoi, în Parcul Natural Bucegi

O groapă de gunoi ilegală a fost descoperită de comisarii Gărzii de Mediu chiar în Parcul Natural Bucegi, în Sinaia.
Tone de moloz și materiale de construcție au găsit acolo autoritățile, iar cei care ajung să arunce gunoiul în zonă spun că primăria a autorizat acest lucru. Primarul spune însă că totul este fals. Ba mai mult, îi acuză pe comisarii Gărzii de Mediu că nu l-au informat și pe el de existența acelei gropi.

Chiar în Parcul Natural Bucegi, o zonă protejată prin lege, a fost înființată o groapă de gunoi ilegală. Comisarii gărzii de mediu au primit mai multe mesaje cum că în zonă funcționează această groapă, așa că au pornit în teren să vadă ce se întâmplă. Acolo nu numai că au găsit tone de moloz și deșeuri aruncate, ci și firme care veneau să
descarce gunoiul

Groapa ilegală de gunoi se află în apropierea unui restaurant cunoscut din Sinaia, în drumul către Cota 1400. Ar fi
autorizată chiar de către primărie, spun cei care aruncă deșeurile acolo.

Primarul însă se apăr și spune că totul este un fals și acuză garda de mediu că nu l-a informat după ce au descoperit groapa.

Ar fi la mijloc un război politic, mai susține primarul. Șeful gărzii de mediu spune însă că nici nu se pune vorba de așa ceva. Acuim este o anchetă în desfășurare pentru a se stabili cine se face responsabil pentru groapăa de gunoi. Vinovații vor fi sancționnați.

Total
0
Shares
Total
0
Share