Grupul CLEVER anunță lansarea a două noi canale de televiziune: PRIMA NEWS și PRIMA COMEDY - Focus Prima TV

Grupul CLEVER anunță lansarea a două noi canale de televiziune: PRIMA NEWS și PRIMA COMEDY

Petrecere cu mare fast la Prima Fest! Cea de-a doua ediție a festivalului Prima a adunat sute de oameni, vedetele postului, oameni din sport, din publicitate și jurnaliști. Evenimentul de ținută al grupului Clever a anunțat surprizele acestei toamne: două noi canale de televiziune, Prima News și Prima Comedy.

Vedetele postului au făcut marele anunț, lărgirea și întărirea portofoliului de produse media ale Grupului Clever cu două noi canale de televiziune, Prima News și Prima Comedy. Prima News promite spectatorilor știri de calitate, în timp ce Prima Comedy este dedicat tuturor varstelor și gusturilor.

Din această toamnă, Grupul Clever va intra pe piața de producție prin asocierea cu Papa Production și înființarea Ro-Content Grup. Gabriel Coveșeanu va intregi festivalul de producții noi ale toamnei cu primul concurs de cultură generală interactiv ,,Primii căștigă!

În partea doua a Festivalului Prima nu au lipsit momentele artistice oferite de către Alin Pascal și Diana Enache, prezentatorii emisiunii „Totu-i fain”.

Total
1
Shares
Total
1
Share