Gunoaiele i-au scos în stradă – Focus Prima TV

Gunoaiele i-au scos în stradă

Gunoaiele din sectorul 1 au scos oamenii în stradă. Mai multe persoane au ieșit să protesteze în fața primăriei din cauză că în sector nu au mai fost ridicate gunoaiele de pe străzi de mai bine de o lună. Iar situația revoltătoare este vizibilă cu ochiul liber. La fiecare colț de stradă, munți de gunoaie își fac apariția. În consecință, primăria a anunțat în urmă cu puțin timp că va face curățenie generală… de mâine.

În Sectorul 1 gunoaiele au devenit o adevărată problemă. Oamenii se plâng de mizeria care există la fiecare colț de stradă, așa că supărați au ieșit să protesteze în fața primăriei.

Situația gunoaielor a creat tensiuni chiar și între Clotilde Armand și Nicușor Dan, asta după ce primarul general a spus că primarul Sectorului 1 ar trebui să plătească operatorul de salubritate pentru ca gunoaiele să fie ridicate. În replică, Clotilde i-a transmis lui Nicușor Dan că va face asta doar dacă el va semna o dispoziție prin care își asumă achitarea facturilor, care ar fi emise nelegal.

Oamenii însă nu au mai suportat războaiele dintre primărie și firma de salubritate. Văzând că cetățenii au ieșit deja în stradă, dar și revoltele de pe rețelele de socializare, Clotilde Armand a anunțat că de mâine începe curățenia.

Firma de salubritate nu a mai ridicat gunoaiele de la finalul lunii noiembrie din cauză că primăria avea facturi neplătite de 94 de milioane de lei. Clotilde Armand a spus că aceste facturi au fost umflate și a refuzat să le achite, ba chiar a menționat că nici nu există bani în buget pentru acest lucru. Disputa dintre primărie si firma de salubritate durează încă
din anul 2017.

https://youtu.be/IcPCGRcUDOk
Total
0
Shares
Total
0
Share