Hainele care fac diferența. Cum schimbă Kate Middleton fața monarhiei - Focus Prima TV

Hainele care fac diferența. Cum schimbă Kate Middleton fața monarhiei

Chiar și cei mai înverșunați critici ai familiei regale britanice pot recunoaște că Prințul William și Kate Middleton fac eforturi să reabiliteze imaginea publică a monarhiei și să o facă să pară mai apropiată de oameni.

Este ceva evident mai ales când vine vorba de garderoba Ducesei de Cambridge, care, cel puțin de un an încoace, este din ce în ce mai relaxată.

Miercuri, Kate și William au vizitat Kew Gardens din vestul Londrei pentru un eveniment Generation Earthshot.

Inițiativa educațională își propune să încurajeze elevii să genereze idei pentru a rezolva problemele de mediu ale lumii, și să încurajeze entuziasmul pentru natură. Duminica asta, premiile Earthshot Prize, lansate de Prințul William acum un an cu scopul de a găsi 50 de soluții salvatoare în 10 ani, vor desemna 5 câștigători dintr-un total de 15 finaliști din întreaga lume. Fiecare va primi 1 milion de lire sterline pentru dezvoltarea soluției sale. Evenimentul va fi transmis în direct de BBC și Discovery Plus, iar Kate va anunța unul dintre câștigători.

Ducesa a purtat pantaloni negri evazați și cu talie înaltă, un pulover verde cu mâneci scurte și un pardesiu verde până la genunchi, purtat și la un eveniment din 2014. Look-ul elegant, dar confortabil, s-a potrivit de minune cu starea de spirit a lui Kate, care a părut extrem de încântată să fie în compania elevilor de la The Heathlands School, din Hounslow.

Total
0
Shares
Total
0
Share