Hans Kluge: ”România, un exemplu pozitiv în regiune” - Focus Prima TV

Hans Kluge: ”România, un exemplu pozitiv în regiune”

Inquam Photos / George Călin

De Ziua mondială a sănătății, România are motive pentru a spera la revenirea la normalitate! Este declarația făcută de Klaus Iohannis, care i-a îndemnat pe oameni să fie solidari și să depună eforturi în continuare pentru a ține sub control virusul. La rândul său, directorul regional al Biroului pentru Europa al OMS, aflat în țara noastră pentru a verifica modul în care se desfașoara campania de vaccinare, a lăudat România pentru modul în care a reușit să gestioneze pandemia.

România este un exemplu pozitiv pentru stalele europene, spune oficialul OMS.

Hans Kluge a ținut să amintească și despre Cătălin Denciu, medicul erou care și-a salvat pacienții incendiul de la spitalul din Piatra Neamț. Oficialiul s-a declarat bucuros că Belgia, țara sa natală, l-a declarat pe Denciu , Eroul Anului 2020 Chiar dacă nu a avut aceleași resurse financiare ca și alte state europene, Romania a acționat rapid și eficient în pandemie, este de părere președintele Iohannis.

Directorul regional al Biroului pentru Europa al OMS a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național ,, Pentru Merit” în grad de Comandor.

Total
0
Shares
Total
0
Share