Haos în spitalele din Sectorul 1 – Focus Prima TV

Haos în spitalele din Sectorul 1

Este haos în sectorul 1 al Capitalei după ce Consiliul local al primăriei de sector a votat o hotărâre prin care spitalele aflate în subordine vor fi de acum pe cont propriu din punct de vedere financiar. Managerii de spitale spun că nimeni nu le-a comunicat decizia în mod oficial. Clotilde Armand susține însă ferm că primăria pe care o conduce nu va mai administra aceste unități medicale.

Bugetele a patru spitale din sectorul 1 al Capitalei sunt în aer după ce primăria ar fi decis să le taie finanțarea. În realitatea însă, nimeni nu știe ce se întâmplă. Managerii instituțiilor sanitare nu au primit nicio informare oficială despre noua hotarăre adoptată în Consiliu.

Viciu de comunicare care există și în interiorul primăriei, acuză consilierii. Hotărârea care a inflamat spiritele ar prevedea, de fapt, cu totul altceva.

Pe de altă parte Clotide Armand are o variantă proprie a ceea ce s-a votat în consiliu.

Ceea ce susține primarul Sectorului 1 nu se poate face însă prin decizia consiliului local.

În războiul dintre consilieri cad însă victime 4 spitalele importante ale Capitalei: Spitalul de Arși, Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu„, Spitalul de Urgență Floreasca si Spitalul de Urgențe Oftalmologice

Consilierii PNL susțin că spitalele vor primi în continuare bani de la primăria Sector 1 și spun că primarul face o confuzie în ceea ce privește conținutul hotărârii de consiliu. Cei de la PSD vor să facă o plângere către prefectul Capitalei si să ceară anularea hotărârii.

Total
0
Shares
Total
0
Share