Haos la Festivalul Astroworld din Houston, mulțimea s-a călcat în picioare în fața scenei. 8 oameni au murit și zeci au fost răniți - Focus Prima TV

Haos la Festivalul Astroworld din Houston, mulțimea s-a călcat în picioare în fața scenei. 8 oameni au murit și zeci au fost răniți

Cel puțin opt persoane au murit și mai multe au fost rănite în urma unei busculade la deschiderea festivalului de muzică Astroworld. Fanii s-au năpustit spre scenă în timpul deschiderii festivalului din Houston, au anunțat autoritățile.

Șeful pompierilor din Houston, Samuel Peña, a confirmat cifrele privind numărul victimelor la o conferință de presă organizată sâmbătă dimineața devreme, scrie Reuters.

Peña a declarat că, vineri, în jurul orei 21.00, mulțimea care se adunase pentru un spectacol al rapperului Travis Scott a început să se împingă spre partea din față a scenei, provocând panică. Oamenii s-au călcat în picioare, iar haosul a escaladat până la ora 21.38, când a fost declanșat un incident masiv, cu victime, a spus el.

Total
0
Shares
Total
0
Share