Hillary Clinton: “Cred că momentul și bărbatul sunt făcute unul pentru celălalt” – Focus Prima TV

Hillary Clinton: “Cred că momentul și bărbatul sunt făcute unul pentru celălalt”

ARLINGTON, VA – JANUARY 20: U.S. President Joe Biden and Vice President Kamala Harris attend a wreath-laying ceremony at Arlington National Cemetery’s Tomb of the Unknown Soldier after the 59th Presidential Inauguration ceremony at the U.S. Capitol, as former U.S. President George W. Bush and Laura Bush, and former U.S. President Bill Clinton and former Secretary of State Hillary Clinton look on, January 20, 2021 in Arlington, Virginia. During today’s inauguration ceremony Joe Biden becomes the 46th president of the United States. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)

Hilllary Clinton, fosta secretată de stat și nominalizată la preșidinția democratică din 2016, a spus că Joe Biden este făcut pentru acest moment.

”Cred că momentul și bărbatul sunt făcute unul pentru celălalt.”

Clinton a mai apreciat faptul că este recunoscătoare și ușurată că poate participa la această inaugurare.

”Am fost atât de ușurată și recunscătoare că am reușit să sărbătorim transferul de putere într-un mod pașnic, care a fost un semn distinctiv al națiunii noastre… A însemnat foarte mult pentru atât de mulți americani să vadă ceremonia desfășurată pe platforma pe care în urmă cu doar câteva săptămâni maraudienii și teroriștii încercau să oprească democrația, și asta mi-a umplut inima”

Discutând în continuare despre motivul pentru care Biden este liderul potrivit în acest moment, Clinton a apreciat faptul că actualul președinte aduce cu el un sentiment profund de empatie, izvorât din experienșele sale personale. “Puterea de ai asculta pe cei din jur face parte din natura lui, deasemena capacitatea de a-i încuraja. Cred că țara noastră are acum nevoie de un lider grijuliu, plin de compasiune, empatic. Iar Joe Biden este toate acestea.”

Despre faptul că Kamal Harris a devenit vicepreședinte, Hillary Clinto s-a declarat ”încântată”.

“Am fost deasemenea încântată pentru că este o prietena de-a mea. Sunt convinsă că va fi un partener extraordinar pentru Joe Biden, și știi, pune într-adevăr toată experiența și expertiza ei să lcureze în numele poporului american. Nu cred că am putea cere ceva mai mult”, a mai declarat Hillary Clinton.

Sursa: CNN

Total
0
Shares
Total
0
Share