Horeca cere Guvernului fapte nu vorbe – Focus Prima TV

Horeca cere Guvernului fapte nu vorbe

Fără lacăt pus pe restaurante, indiferent cât ar fi rata de infectare! Asta cer reprezentanții Horeca, mai ales că, spun ei, autoritățile vor să ia în calcul și focarele de infecție, iar asta ar însemna, restaurante reînchise rapid. Mai mult, membrii Coaliției pentru Dezvoltarea României se plâng că nu și-au primit banii din ajutoarele promise de Guvern, ba chiar există restanțe încă de dinainte de pandemie, din 2017

Lipsa banilor și incertitudinea zilei de mâine i-a determinat pe mulți antreprenori să țină încă lacătul pe ușă, în ciuda măsurilor de relaxare.

Reprezentanții HORECA se plâng de faptul că statul nu și-a respectat promisiunile de ajutorare a companiilor din industrie.

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor chiar a făcut demersuri pentru a da in judecata instituțiile statului, pentru lipsa despăgubirilor și pentru restricționarea activității.

400 de mii de oameni lucrează în acest moment în firme care activează în HORECA. Doar în industria hotelieră, anul trecut, au fost înregistrate pierderi de 65% din cifra de afaceri.

Total
0
Shares
Total
0
Share