Hotelierii de la munte anunță tarife mai mari la cazare: Cei care obișnuiau să vină, o vor mai face sigur. Românul n-are frică de nimic - Focus Prima TV

Hotelierii de la munte anunță tarife mai mari la cazare: Cei care obișnuiau să vină, o vor mai face sigur. Românul n-are frică de nimic

Nici vacanțele la munte nu vor fi prea accesibile în această iarnă. Din cauza facturilor majorate, tarifele la cazări vor crește cu 15%, anunță hotelierii.

Se apropie sezonul de iarnă, așa că în stațiunile montane cresc prețurile. Dacă iarna trecută turiştii plăteau pentru o noapte de cazare într-un apartament aproximativ 550 de lei, în acest an, tariful va ajunge la 650 de lei pe noapte.

Roxana Cojocea, președinte Asociația de Turism Poiana Brașov: Vorbim de un sezon de iarnă în care oricum prețurile sunt putin mai mari, și vorbim de această dată și de adaptarea lor la vremurile pe care le trăim. Însă trebuie să ne gândim că în afară de prețul utilităților care a explodat suntem într-un context pandemic care nu ne permite foarte multe variante.

Total
0
Shares
Total
0
Share