Iarna de primăvara aceasta - Focus Prima TV

Iarna de primăvara aceasta

Iarna nu se lasă dusă așa ușor! După ce a nins aproape două zile încontinuu, în mijlocul lunii martie, Bucureștiul a îmbrăcat straie de iarnă. Însă bucuria de a vedea peisajul de la geam a fost umbrită de provocările întâlnite de pietoni pe străzi: bălți, țurțuri amenințători și mașini care îi stropesc. Iar
meteorologii anunță că este posibil să mai avem astfel de episoade primăvara aceasta, așa că nu vă dați deoparte încă hainele groase, o să mai aveți nevoie de ele.

Peisajul demn de basme cu Crăiasa Zăpezii pe care l-au admirat bucureștenii de la geam nu a mai fost așa plăcut când au pornit în drum spre serviciu sau spre piață.

Și țurțurii sau mașinile care treceau cu viteză le-au dat emoții trecătorilor. Șoselele, în schimb, au fost curate, iar nervii șoferilor au fost întinși la maximum doar de…traficul din Capitală.

Nu vă grăbiți să vă dați deoparte hainele groase! Meteorologii atenționează că este posibil să mai avem astfel de episoade de iarnă…în plină primăvară. Popular, fenomenul se numește zăpada mieilor – și apare atunci când, după babe, iarna încă luptă cu ultimele forțe și zăpada se așterne pe pământ.

Total
0
Shares
Total
0
Share