Ibrahimovic (AC Milan) lasă să planeze îndoiala în privinţa viitorului său - Focus Prima TV

Ibrahimovic (AC Milan) lasă să planeze îndoiala în privinţa viitorului său

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a lăsat să planeze îndoiala asupra viitorului său, subliniind că alegerea sa “va depinde” de răspunsurile pe care le aşteaptă din punct de vedre fizic, duminică seară, după cucerirea titlului de campioană a Italiei cu echipa AC Milan, informează AFP.

“Am suferit mult pentru acest trofeu, dar mi-a dat o mare satisfacţie”, a subliniat jucătorul suedez în vârstă de 40 de ani, pentru postul de televiziune DAZN.

Invitat să spună dacă a disputat duminică seara ultimul său meci, Ibrahimovic a spus că “va depinde mai întâi de ce pot face pentru a fi bine şi de ce se va întâmpla în următoarele zile”, a adăugat el.

“Când am venit aici (2020), un ziarist mi-a spus că în mod normal jucătorii care revin nu pot face decât mai puţin bine… Am răspuns promiţând că voi face totul pentru ca Milan să câştige scudetto. Unii au râs, dar eu sunt aici, campion”, a adăugat el.

“Am muncit mult, am făcut sacrificii, şi când faci asta, nimic nu e imposibil”, a adăugat “Ibra”, care a jucat puţin în acest sezon din cauza accidentărilor recurente.

Fotbalistul suedez a dedicat acest trofeu agentului şi prietenului său Mino Raiola, decedat recent: “Este primul trofeu pe care îl câştig fără el”.

Echipa de fotbal AC Milan, învingătoare duminică la Sassuolo cu 3-0, a cucerit titlul de campioană a Italiei, încheind Serie A cu un avans de două puncte faţă de marea rivală Inter Milano, deţinătoarea titlului, ce a câştigat cu acelaşi scor meciul de acasă cu Sampdoria.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share