Îi rog pe cei care protestează să se gândească şi la cei pe care pot să îi pună în pericol - Focus Prima TV

Îi rog pe cei care protestează să se gândească şi la cei pe care pot să îi pună în pericol

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, marţi, că este dreptul celor care protestează să îşi exprime opinia, rugându-i, în acelaşi timp, pe cei care participă la manifestaţii să nu recurgă la violenţe şi să se gândească şi la cei pe care pot să îi pună în pericol.

“Suntem în criză sanitară, aproape în fiecare zi avem peste o mie de noi persoane în Bucureşti infectate cu acest virus şi este nevoie de efortul nostru al tuturor pentru a trece de această perioadă dificilă. Pe măsură ce vaccinarea înaintează, probabil că vom fi mult mai bine, în două luni. E nevoie de efortul nostru pentru acest interval. Evident că oricine are dreptul să-şi expună opinia în democraţie. Evident că oricine are dreptul să protesteze împotriva deciziilor autorităţilor, însă îi rog pe cei care o fac să o facă fără violenţe şi să o facă gândindu-se la cei pe care pot să îi pună în pericol”, a precizat primarul, la începutul şedinţei Consiliului General al Capitalei.

El a subliniat că depăşirea crizei sanitare implică un “efort de solidaritate” din partea tuturor românilor.

“Înţeleg că este greu pentru toată lumea, după un an de restriciţii, însă este şi mai greu pentru persoanele din sistemul sanitar şi este şi mai greu pentru persoanele care au rude, prieteni în spital cu această boală”, a menţionat Nicuşor Dan. 

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share