Imobiliarele se mută în online – Focus Prima TV

Imobiliarele se mută în online

Pandemia a adus schimbari majore în domeniul imobiliar! Dacă până acum cei care voiau să achiziționeze o casă sau un apartament vizitau fiecare locuință pe care le-o propunea agenția de vânzări, acum cumpăratorii preferă să evite contactul fizic. Astfel că firmele imobiliare au schimbat tactica și le trimit clienților fotografii panoramice cu apartamentele și casele solicitate sau realizează scurte filmulețe de
prezentare.

Așa își prezintă unul dintre agenții imobiliari locuința pe care trebuie să o vândă. Folosind o cameră video performantă, agentul încearcă să convină potențialii clienți să achiziționeze proprietatea. Timp de câteva minute, brolerul îl plimbă pe potențialul cumpărator prin fiecare cameră din imobil.

Specialiștii spun că din ce în ce mai mulți potențiali cumpărători preferă acest gen de prezentare video.

O altă firmă de imobiliare foloseste fotografii panoramice pentru a vinde casele și apartamentele.

Cei care practica acest tip de promovare spun că un asemenea tur virtual este cel mai apropiat de realitate și asta pentru că se poate vedea amplasarea camerelor și poziționarea fiecărei camere față de cealaltă. Mai mult, clientul poate de acasă, din fața calculatorului, să vizioneze de mai multe ori locuința pentru că nu este condiționat de timp.

În acelasi timp, pe fotografia panoramică poți vedea lucruri sau zone pe care nu le observi la o vizită scurtă în imobilul -respectiv.

În plus, mai spun atât clienții, vânzătorii cât și reprezentanții agențiilor imobilare, riscul de infecție cu SARS-COV 2 este mult mai mic având în vedere că potențialul cumpărător alege, în final, să vizioneze doar locuința care i-a fost cel mai tare pe plac în urma turului virtual.

Total
0
Shares
Total
0
Share