Impact cu un TIR, 3 morți - Focus Prima TV

Impact cu un TIR, 3 morți

Patru persoane au murit în ultimele 24 de ore, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate în grave
accidente de circulație.Trei tineri, un bărbat și două femei, și-au găsit sfârșitul după ce șoferul a intrat cu mașina sub autotrenul din fața lui, s-a întâmplat la Arad. În cealaltă parte a țări, la Galați, un tânăr a murit după ce a intrat frontal tot într-un TIR.

În tragedia de la Arad au fost implicați 4 tineri. Soferul mașinii rula cu viteza pe banda 1 a autostrazii A1, înspre Nadlac, și nu a observat la timp ca, pe aceeasi banda, incetinise un TIR, care intentiona sa paraseasca autostrada. Impactul a fost devastator. Autoturismul a intrat cu totul sub remorca, strivind trupurile a trei dintre tineri – doua femei de 22 de ani, respectiv, 29, si soferul de 26 de ani.

Accidentul a blocat autostrada in apropierea vamii Nădlac. Nu ceața ar fi fost cauza producerii accidentului, ci oboseala soferului.

Un accident asemănător a fost și la Galați. Un tânăr de 27 de ani a murit după ce a pătruns pe contrasens și a intrat cu autoturismul într-un TIR încărcat cu cereale, pe Drumul Național 25, între localitățile Vasile Alecsandri și
Independența.

A fost accident grav și în județul Argeș, pe drumul dintre Pitești și Drăgășani, în comuna Poiana Lacului. Un barbat de 31 de ani, care conducea o autoutilitară, a lovit din spate un autoturism și a ajuns pe contrasens, unde a intrat într-un Logan condus de o femeie de 37 de ani, care se afla in mașină cu fiica ei, în vârstă de 12 ani.

Copila, în vârstă de 12 ani este în stare foarte gravă, intubată, iar mama ei are picioarele rupte.

Un accident, de data aceasta fără răniți, a avut loc la Timișoara. O ambulanță aflată în misiune a fost implicată întrun carambol, într-o intersecție intens circulată . Salvarea, care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune a trecut pe roșu la semafor, dar a fost lovită de un autoturism care nu a acordat prioritate. Din impact, ambele vehicule au ricoșat într-o altă mașină, condusă de o femeie, care era oprită la semafor. Toți trei șoferii au fost testați de polițiști. Sa dovedit că șoferița avea o alcoolemie de 0,17 și a fost amendată cu suma de 652 de lei și reținerea permisului pentru 90 de zile. Pentru cel care nu a acordat prioritate ambulanței, amenda a fost de 580 de lei și a rămas fără permis pentru 60 de zile.

Total
0
Shares
Total
0
Share