Impact devastator, patru oameni morți – Focus Prima TV

Impact devastator, patru oameni morți

Patru oameni au murit în urma unui grav accident rutier care a avut loc în această dimineață pe drumul județean dintre Galaţi şi Vaslui. Impactul a avut loc între o mașină și un TIR, iar potrivit polițiștilor, accidentul a fost atât de violent încât victimele nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineața în dreptul localității gălățene Priponești. Cei patru bărbați veneau
dinspre Bârlad și voiau să ajungă în municipiul Tecuci. Nu au mai apucat, însă! Din cauza vitezei mari cu care circulau, mașina a intrat într-un TIR parcat pe marginea drumului pe care șoferul nu l-a observat la timp. Polițiștii spun că cei 4 bărbați nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

Mai multe echipaje de prim ajutor au ajuns de urgență la locul accidentului. Impactul a fost atât de puternic încât din mașină nu a mai rămas decât un maldăr de fiare. Pompierii au intervenit pentru a scoate victimele încarcerate în mașină, însă, nu au putut decât să constate decesul acestora.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili pas cu pas cauzele care au condus la producerea accidentului! Și va fi chemat la audieri și șoferul TIR/ului care era lăsat pe marginea drumului.

Total
0
Shares
Total
0
Share