Impact violent, un mort și șase răniți – Focus Prima TV

Impact violent, un mort și șase răniți

O persoană a murit, iar alte 6 au fost rănite, într-un grav accident care a avut loc, în această dimineață, în zona localității Avrig, după ce un microbuz s-a izbit de un autoturism. Iar la “Zidul morții”, în Iași, un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un parapet de pe marginea drumului.

Conform datelor din ancheta poliţiştilor microbuzul de ransport, cu 5 pasageri plus şoferul, a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau două persoane. 4 autospeciale SMURD, dintre care una cu medic, și două echipaje de descarcerare au fost trimise la gravul accident care a avut loc pe Drumul Național 1, aproape de localitatea sibiană Avrig. La fața locului, salvatorii au găsit 7 victime, dintre care două încarcerate în microbuz, una dintre ele fiind în stare de inconștiență. Medicii i-au aplicat imediat manevre de resuscitare, dar fără succes. A fost declarat decedat. Celelalte 6 persoane implicate în accident, 3 femei și 3 bărbați, au primit ajutor medical la fața locului, după care au fost transportate la spital. Polițiștii rutieri încearcă acum să afle împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

Un alt grav accident de circulație a avut loc aseară pe Șoseaua de centură a Iașiului, în locul denumit de localnici “Zidul morții”, din cauza numeroaselor accidente care se produc în zonă. O maşină s-a lovit de un parapet de pe marginea drumului și, în urma impactului, șoferul, un tânăr de 22 de ani, a murit. Martorii spun că în momentul accidentului acul vitozemetrului s-a oprit la 120 km/h.

Total
0
Shares
Total
0
Share