Imperiul financiar al lui Trump se prăbușește? După atacul de la Capitoliu, companiile nu vor să se mai asocieze cu numele „Trump” – Focus Prima TV

Imperiul financiar al lui Trump se prăbușește? După atacul de la Capitoliu, companiile nu vor să se mai asocieze cu numele „Trump”

Imperiul financiar al președintelui încă în funcție al Statelor Unite, Donald Trump, ar putea să se confrunte cu o presiune puternică în următoarele luni, după ce acesta a instigat Asaltul de la Capitoliu în 6 ianuarie, relatează NBC.

Deși piața pentru produse marca Trump, de exemplu cravate sau fripturi, precum și linia vestimentară a Ivankăi Trump, a dispărut de ani de zile, Trump încă deține milioane de dolari în proprietăți imobiliare și acorduri pentru licențe pe baza numelui președintelui în funcție.

Biroul primarului orașului New York a anunțat că va începe procedurile legale pentru a încheia toate acordurile și legăturile cu Organizația Trump.

Organizația Trump dezvoltă și gestionează terenuri de golf în părți ale orașului printr-un acord cu administrația locală, dar și mai multe atracții în Central Park.

„Asaltul asupra capitalei noastre a dus la moartea unui polițist și a patru dintre atacatori, a pus în pericol legislatorii și i-a expus la Covid-19 și a amenințat transferul constituțional al puterii. Ele reprezintă o abominație națională. Evaluăm dacă există termeni legali în lumina acestor circumstanțe pentru a încheia colaborarea noastră cu organizația Trump”, a spus Laura Feyer, secretarul adjunct pentru presă al primarului new-yorkez Bill de Blasio.

Total
0
Shares
Total
0
Share