În căutarea condimentului perfect – Focus Prima TV

În căutarea condimentului perfect

Preparatele din carne de porc sunt nelipsite de pe masa de Revelion a românilor. Condimentele sunt însă cele care fac diferența între o friptură obișnuită și una care smulge toate aplauzele. De la această idee a plecat și un grup de studenți ieșeni care a pornit în căutarea condimentului perfect.

În laboratoarele de alimentație publică, studenții și cadrele didactice de la Universitatea de Agronomie au creat noi tipuri de condimente, ideale pentru mesele îmbelșugate din această perioadă.

Inventivitate. Studenții spun că acesta este cuvântul cheie în crearea unor condimente care vor da peste cap toate dietele.

Combinația perfectă de condimente pentru maturarea cărnii nu este stabilită la prima încercare. De obicei, se ajunge la rețeta finală abiia după câteva probe.

Condimentele sunt cele care pot da un gust deosebit oricărui fel de mâncare, iar în cazul cărnii de porc, alegerea lor este esențială pentru obținerea unui produs pe gustul tuturor gurmanzilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share