În continuare visul meu este viu, afirmă Marian Drăgulescu înaintea JO de la Tokyo - Focus Prima TV

În continuare visul meu este viu, afirmă Marian Drăgulescu înaintea JO de la Tokyo

Gimnastul român Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, a declarat că visul său de a cuceri medalie olimpică de aur este încă viu, înaintea celei de-a cincea sa participări la Jocurile Olimpice.

“Dintotdeauna mi-am dorit să câştig medalia de aur, este singura medalie din palmares care îmi lipseşte. Am fost foarte aproape în 2004, am fost şi favorit în 2008, atât la sol, cât şi la sărituri, dar în continuare visul meu este viu, speranţa moare ultima. Lupta va fi cu mine însumi, nu mă interesează de ceilalţi concurenţi. Fiecare competiţie îşi are povestea şi istoria ei. Am fost şi favorit şi am greşit, sau au fost anumite competiţii unde nu am fost favorit şi am câştigat”, a declarat Drăgulescu, citat de site-ul Federaţiei Române de Gimnastică.

La rândul său, Larisa Iordache a declarat: “Tokyo va fi o provocare pentru mine. Nu mai am nimic de pierdut, sper să fim cu zambetul pe buze după ce vom termina competiţia”.


“Faptul că nu am şanse la medalii, nu mă descurajează. Mi-am dorit să fiu la Jocurile Olimpice şi o să fie o onoare să concurez pentru România”, a spus Maria Holbură.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share