În Sectorul 1, ca-n Napoli în 2010. Mii de tone de gunoi sufocă străzile: "S-a împuțit peste tot, o să ne mănânce șobolanii" - Focus Prima TV

În Sectorul 1, ca-n Napoli în 2010. Mii de tone de gunoi sufocă străzile: “S-a împuțit peste tot, o să ne mănânce șobolanii”

Sectorul 1 începe să semene cu Napoli 2010, în plină grevă a gunoierilor. Armata italiană a stins atunci focarele stradale. La București, pe pământul celei mai bogate administrații locale din România, mizeria dospește-n soare. Prefectura a anunțat deja că nu-i niciun pericol pentru cetățean. În vremea aceasta, războiul gunoaielor mai consumă o etapă. Primarul Sectorului 1 continuă disputa verbală cu Romprest, Romprest continuă disputa verbală cu primarul, iar cetățenii privesc dezamăgiți întregul circ.

Gunoaiele continuă să sufoce Sectorul 1. Sunt mii de tone înșirate pe străzi și pe bulevarde. Prefectura a anunțat că mizeria încă nu-i periculoasă pentru cetățeni. Dar cetățenii privesc dezamăgiți disputa politico-financiară care le-a adus calvarul pe cap și cer urgent normalitate, igienă și confort.

“Ne-a distrus! Ăsta a fost cel mai frumos sector. S-a ales praful! După ce scăpăm de pandemie, ne mănâncă șobolanii.”

“Multe interese între amândouă taberele!”

“M-am născut în sectorul ăsta, dar de când sunt n-am văzut așa gunoaie ca acum!”

“Aici e puțin! Veniți la noi în șoseaua Odăi să vedeți ce este! Întotdeauna cetățeanul suferă…”

Total
0
Shares
Total
0
Share