Înalți prelați pomeniți în înregistrări - Focus Prima TV

Înalți prelați pomeniți în înregistrări

Scandalul sexual in care este implicat deputatul Aurel Bălășoiu ia amploare și pare să se extindă tot mai mult către mai marii Bisericii! O nouă inregistrare audio, publicată de jurnalistii de la Gândul, sugerează că Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i l-ar fi prezentat deputatului pe presupusul minor implicat în scandal. Arhiepiscopia Tomisului vorbește despre calomnie și dezminte acuzațiile. O pozitie similară vine și de la Episcopia Tulcii, după ce numele preasfintitului Visarion, este pomenit în discuțiile dintre călugărul amant și un tânăr pe nume Cristi.

În înregistrarea publicată de Gândul, ar fi călugărul-amant al deputatului și un tînăr pe nume Cristi. Cei doi comentează imaginile și informațiile apărute în spațiul public.

În convorbirea celor doi este adus în discuție în repetate rânduri și un minor, despre care ambii spun că s-ar fi întâlnit cu deputatul Aurel Bălșoiu. Tănărul cu care discută călugărul recunoaște că în trecut ar fi fost apropiat de un minor.

În discuție apar numele Arhiepiscopului Tomisului, Teodosie și al Episcopului Tulcii, Visarion Bălțat. Ulterior, călugărul îl îndeamnă în repetate rânduri pe tânăr să părăsească țara, așa cum spune că va proceda și el.

Total
1
Shares
Total
1
Share