ÎNCĂ DOI PACIENŢI DE LA PIATRA NEAMŢ AU MURIT – Focus Prima TV

ÎNCĂ DOI PACIENŢI DE LA PIATRA NEAMŢ AU MURIT

Alţi doi pacienţi dintre cei 6 transferaţi de la Spitalul din Piatra Neamţ, la Leţcani, au decedat. Ministrul sănătăţii a anunţat că cele două persoane erau în stare gravă şi aveau şi alte probleme de sănătate. Dintre cei 6 pacienţi transferaţi în seara tragediei de la Piatra Neamţ, doar doi mai sunt în viaţă în acest moment şi se află la Terapie Intensivă. Problemele par să se ducă, însă, dincolo de sănătatea pacienţilor care, potrivit preşedinteleluui consiliului judeţean Iaşi, au ajuns din lac în puţ. Costel Alexe spune că spitalul mobil de la Leţcani este o improvizaţie. 

Pacienţii care au şi-au pierdut viaţa seara trecută nu avea arsuri in urma incendiului de la Piatra Neamţ, dar starea lor era gravă din cauza infectiei cu covid 19.

Pacienţii transferaţi la Leţcani nu au ajuns însă într-un loc mai bun. Cel puţin asta a declară preşedintele CJ Iaşi într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Prima TV.  Costel Alexe dă vina pe fosta conducere pentru problemele pe care le are secţia mobilă de ATI.

Între cei care au scăpat cu viaţă din incendiul de la Piatra Neamţ se numără şi medicul Cătălin Denciu, care se află acum pe mâna medicilor din Belgia. Potrivit acestora , este intubat, dar starea lui este stabilă. Saptamana viitoare va fi supus unei interventii chirurgicale pentru rănile provocate de arsuri. Sotia lui va merge in Belgia pentru a-i fi alături.

Total
0
Shares
Total
0
Share