Incendii pe miriște - Focus Prima TV

Incendii pe miriște

Mai multe incendii de vegetație au izbucnit astăzi în judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ. Case, depozite de materiale de construcție, dar și un service auto au fost în pericol din cauza focului.

La Neamț au ars două pajiști de suprafețe însemnate în localitățile Bălănești și Văleni. Cel din urmă s-a apropiat de zonele locuite, însă intervenția pompierilor a ajutat la evitarea unui dezastru. Și la Suceava, în Ilișești, a ars vegetație uscată pe o suprafață de cinci hectare, însă nu se știe cauza incendiului. Localnicii au alertat autoritățile.

La marginea orașului Botoșani, mai multe case, depozite de materiale lemnoase și de construcții, dar și un service de dezmembrări auto au fost în pericol. Flăcările s-au extins cu repeziciune pe aproximativ zece hectare din cauza vântului care sufla cu putere. Mai mulți localnici din zonă au sunat la pompieri după ajutor. Pe lângă cele trei echipaje de pompieri, au intervenit asupra incendiului mai mulți muncitori din zonă, cu lopeți și buldoexcavatoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share