Incendiu de proporții în Iași – Focus Prima TV

Incendiu de proporții în Iași

A fost noapte de foc pentru pompierii din mai multe orașe din țară. În Timișoara, Galați și într-o comună din Iași au izbucnit incendii care au lăsat numai scrum în urma lor. Din nefericire, focul a luat și o viață. Vă avertizez, urmează imagini cu impact emoțional.

O casă din localitatea ieșeană BÂRNOVA a fost mistuită de flăcări noaptea tercută. Incendiul s-a extins rapid la întreaga construcție iar pompierii nu au mai reușit să salveze nimic. Din fericire, nu au fost victime. Locatarii au reușit să se evacueze la timp. Incendiul ar fi izbucnit din cauza supraîncălzirii coșului de fum care nu era izolat și lângă care se aflau mai multe materiale inflamabile. O anchetă va stabili cu exactitate cauza.

Și la Timișoara o rulotă dintr-o piață a fost cuprinsa de flăcări. Incendiul a fost urmat de o explozie pentru că interior se afla o butelie.

Din fericire, nici aici nu au fost victime. În baracă erau depozitate mai multe materiale textile, plastic și hârtie, care au dus la extinderea rapidă a incendiului.

O femeie în vârstă 84 de ani din Galați și-a găsit sfârșitul după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări. Totul ar fi pornit de la o lumânare uitată aprinsă. Pompierii au reușit să-l salveze doar pe soțul femeii. Bărbatul a ajuns de urgență la spital din cauza arsurilor suferite.

Total
0
Shares
Total
0
Share