Incendiu la Institutul Matei Balș din București. Trei persoane au murit carbonizate, iar o a patra victimă este în stare gravă. Pompierii au evacuat 120 de pacienți Covid, aflați în corpul de clădire afectat. Pacienții aflați în stare gravă sunt transferați către alte spitale, dar majoritatea sunt încă în ambulanțele venite la fața locului, fiind evaluați pentru intoxicarea cu fum. – Focus Prima TV

Incendiu la Institutul Matei Balș din București. Trei persoane au murit carbonizate, iar o a patra victimă este în stare gravă. Pompierii au evacuat 120 de pacienți Covid, aflați în corpul de clădire afectat. Pacienții aflați în stare gravă sunt transferați către alte spitale, dar majoritatea sunt încă în ambulanțele venite la fața locului, fiind evaluați pentru intoxicarea cu fum.

  • Incendiul a izbucnit înainte de ora 6, la parterul unuia dintre pavilioanele în care sunt îngrijiți bolnavii de coronavirus. Cauza nu este încă determinată, dar deși pompierii au lichidat rapid incendiul, cantități mari de fum s-au împrăștiat pe toate cele trei etaje ale pavilionului.A fost activat Planul Roșu de intervenție la nivelul Capitalei, toate resursele ISU B-IF fiind mobilizate.Trei persoane au fost găsite carbonizate la parterul pavilioanului ars, iar a patra este în stare gravă, în curs de resuscitare.Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, Daniel Vasile, cei 120 de pacienți din interior au fost evacuați, cei aflați în stare gravă fiind transferați imediat către alte spitale, în timp ce ceilalți sunt evaluați în cele câteva zeci de ambulanțe venite la fața locului.
Total
0
Shares
Total
0
Share