Incendiu la o casă din comuna Rușeni. Proprietarii au făcut atac de panică – Focus Prima TV

Incendiu la o casă din comuna Rușeni. Proprietarii au făcut atac de panică

O casă din localitatea Ruseni – comuna Borleşti a fost afectată de un incendiu care a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Proprietarii locuinţei au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar au refuzat transportul la spital.

“Incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperişului şi la etajul unei clădiri, cu posibilitatea propagării la întreaga locuinţă şi la o casă aflată în imediata vecinătate, la o distanţă de aproximativ doi metri. Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite. A ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 350 metri pătraţi şi bunurile materiale aflate la etajul clădirii. Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind scânteile purtate de vânt şi căzute pe materiale combustibile”, a precizat Irina Popa.

La intervenţia care a durat circa patru ore au participat pompierii Detaşamentului Piatra-Neamţ, voluntarii SVSU Roznov şi voluntarii SVSU Borleşti. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share