Incendiu violent și atacuri de panică – Focus Prima TV

Incendiu violent și atacuri de panică

Un tânăr a murit la Iași și mai multe case au ars noaptea trecută, în Prahova și Suceava, din cauza unor incendii pornite din neglijența proprietarilor. În Olt, însă, o familie a rămas pe drumuri în plină iarnă după ce locuința le-a fost mistuită de flăcările puse de o mână criminală. Martorii spun că incendiatorul ar fi chiar fiul proprietarilor.

Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort de pompieri în casa sa din satul ieșean Tăutești, comuna Rediu. Salvatorii militari fuseseră chemați de vecini care au observat că gospodăria bărbatului a fost cuprins de flăcări. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri și o unitate de terapie intensivă, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă. Focul a fost stins după două ore, iar anchetatorii
trebuie să afle, acum, cauza declanşării incendiului

Și în Prahova, la Buşteni, două persoane au făcut atac de panică după ce casa le-a luat foc chiar la miezul nopţii. 4 auto-speciale de stingere, cu apă şi spumă, o autoscară de salvare de la înălţime și două echipe de voluntari au fost trimise în zonă. Incendiul cuprinsese o suprafață de aproximativ 250 mp, iar pompierii s-au luptat zeci de minute cu flăcările. Salvatorii militari au stabilit că focul a pornit din cauza jarului căzut dintr-o sobă, în apropierea mai multor materiale combustibile.

Incendiu devastator și în comuna Priseaca din Olt. O casă a ars în totalitate. Martorii spun că focul ar fi fost pus intenționat chiar de fiul proprietarilor iar cei de la ISU confirma că incendiul afost provocat intentionat. Trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD au fost trimise la fața locului. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 3 ore și s-au temuat ca incendiul să nu se extindă și la locuinţa din imediata apropiere.

Și în localitatea suceveană Câmpulung Moldovenesc, o casă s-a făcut scrum. Pompierii spun că de vină a fost un coș de fum amplasat prea aproape de materiale combustibile.

Total
0
Shares
Total
0
Share