Incendiul de la Iaşi/ MS: 30 de persoane au fost evacuate; pacienţii - relocaţi în incinta spitalului - Focus Prima TV

Incendiul de la Iaşi/ MS: 30 de persoane au fost evacuate; pacienţii – relocaţi în incinta spitalului

Un număr de 30 de persoane au fost evacuate în urma incendiului de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sfânta Maria” din Iaşi, informează Ministerul Sănătăţii.

“Din ultimele informaţii transmise Ministerului Sănătăţii în total au fost evacuate 30 de persoane astfel: 12 copii, 11 cadre medicale, 7 aparţinători. Nicio persoană nu a fost afectată de incendiu. Pacienţii au fost relocaţi în incinta spitalului”, precizează sursa citată.

Incendiul care a izbucnit marţi seara la Spitalul de copii din Iaşi a fost lichidat.

UPDATE ORA 20:22 Incendiul de la Iaşi/ MS: Au fost verificate etajele superioare, nefiind identificate victime

Ministerul Sănătăţii a informat că nu au fost identificate victime în urma verificărilor efectuate la etajele superioare de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sfânta Maria” din Iaşi, unde a izbucnit marţi seara un incendiu.

“A fost verificat etajul 4, nu sunt raportate victime la acest etaj. De la etajul 3 au fost evacuate 12 persoane (5 copii – 3 aparţinători şi 4 cadre medicale) care au fost mutate într-o altă aripă a spitalului, toate persoanele fiind stabile. Au fost verificate etajele superioare, nefiind identificate victime. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 15 mp (un salon). Incendiul a fost lichidat”, precizează sursa citată.

Conform sursei citate, din primele informaţii transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, incendiul s-a produs la etajul al treilea al clădirii – zona ATI.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share