Încep amenințările – Proteste dacă Guvernul nu majorează salariile din învățământ. “Paznicii sau șoferii au salarii mari mari decât dascălii.” – Focus Prima TV

Încep amenințările – Proteste dacă Guvernul nu majorează salariile din învățământ. “Paznicii sau șoferii au salarii mari mari decât dascălii.”

Membrii Federației Sindicatelor din Educație (FSE) “SPIRU HARET” au solicitat conducerii organizației sindicale să înceapă demersurile pentru organizarea de acțiuni de protest, în cazul în care Guvernul nu va decide, până la adoptarea Legii Bugetului pe 2021, majorarea angajaților din învățământ, potrivit unui comunicat al FSE “SPIRU HARET”.

“Le transmit, cu această ocazie, membrilor Guvernului și Parlamentului României ca au timp până la aprobarea Legii Bugetului să facă analize, studii, audit în sistem. În condițiile în care până atunci nu vor veni cu o poziție publică privind salarizarea din sistemul de învățământ, membrii de sindicat ne-au solicitat să începem demersurile pentru demararea acțiunilor de protest”, se menționează în comunicatul semnat de președintele FSE “SPIRU HARET”, Marius Nistor.

Total
0
Shares
Total
0
Share