Incident de securitate la Capitoliu. Un poliţist a fost omorât, iar atacatorul a fost împuşcat mortal – Focus Prima TV

Incident de securitate la Capitoliu. Un poliţist a fost omorât, iar atacatorul a fost împuşcat mortal

Clădirea Capitoliului din Statele Unite şi străzile din împrejurimile Washington DC sunt izolate după ce un bărbat a lovit cu maşina doi poliţişti. Suspectul şi unul dintre poliţişti au decedat.

Măsurile de izolare şi blocare a circulaţiei în jurul Capitoliului au fost ridicate, transmite CNN.   Preşedinta Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a cerut ca drapelele să fie coborâte în bernă la Congres.   Poliţistul decedat este al doilea agent al Poliţiei Capitoliului care moare la datorie anul acesta, după ce un alt poliţist a murit în timpul asaltului asupra Congresului din 6 ianuarie 2021.

Potrivit martorilor, o maşină s-a izbit într-o barieră din apropiere, la scurt timp după ora locală 13:00. Un suspect a fost arestat.   Poliţia Capitoliului  anunţă că doi ofiţeri au fost răniţi.   Un reporter al CNN relatează că a observat o persoană întinsă pe o targă, iar purtătorul de cuvânt al DC Fire a precizat că există indicii că sunt mai mulţi răniţi.   “Un suspect a fost arestat”, a indicat Poliţia Capitoliului pe Twitter. “Cei doi agenţi sunt răniţi. Toţi trei au fost transportaţi la spital”.

Total
0
Shares
Total
0
Share