Incompetență, rea-voință sau jocuri politice? De ce îl bănuiesc fermierii pe ministrul Oros - Focus Prima TV

Incompetență, rea-voință sau jocuri politice? De ce îl bănuiesc fermierii pe ministrul Oros

Nechita Adrian Oros urmareste declaratiile de presa facute de presedintele Partidului National Liberal (PNL), Ludovic Orban (nu se afla in imagine), la finalul sedintei Biroului Politic National (BPN) al PNL, joi 24 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

După eșecul proiectului privind irigațiile din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și promisiunile nerespectate cu privire la acordarea despăgubirilor pentru culturile afectate de secetă, atacurile fermierilor la adresa ministrului agriculturii, Adrian Oros, s-au întețit în ultimele luni. Agricultorii îl bănuiesc pe acesta fie de lipsă de pregătire în domeniu, fie de rea-voință, fie pun rezultatele sale îndoielnice pe seama jocurilor politice.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AGRO TV, fermierul Dimitrie Muscă susține că ministrul Oros este principalul vinovat pentru eșecul PNRR, bănuindu-l pe acesta că ”nu vrea” să facă mai mult pentru agricultura românească.

”Ministerul Agriculturii este de vină, categoric! Suntem o țară de nebuni. Trăim numai în neajunsuri. Nemulțumirea celor care conduc Academia Română era că nu a venit nimeni din partea conducerii ministerului. Le-am spus să nu fie dezamăgiți, pentru că la altă întâlnire, de la ASAS, a fost. Cu cât a venit, cu atât a plecat. Nu face nimic, nu vă faceți iluzii. Am avut discuții și când a fost la Curtici, nu este în stare să facă nimic. Eu cred că ministrul Oros nu vrea să facă ceva. (…) Este sabotaj. Ar trebui să cerem să fie instituită o cercetare pentru Ministerul Agriculturii. Este sabotaj, și a început de la Daea”, a spus fermierul Dimitrie Muscă pentru AGRO TV.

Total
0
Shares
Total
0
Share