ING Bank România a finanţat cu 10 milioane de lei Agrinvest Credit IFN - Focus Prima TV

ING Bank România a finanţat cu 10 milioane de lei Agrinvest Credit IFN

ING Bank România a acordat o facilitate de credit de 10 milioane de lei companiei Agrinvest Credit IFN pentru creşterea creditării fermierilor mici şi mijlocii şi pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru ale companiei în anul 2021, conform unui comunicat al băncii.

“Produsele pe care le oferim sunt destinate mai ales fermierilor mici şi medii, structurile de credit fiind personalizate în funcţie de fiecare tip de client – persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, societăţi comerciale sau societăţi agricole, şi sunt utilizate pentru susţinerea investiţiilor sau a ciclurilor de producţie. Pentru fermieri, avantajele principale sunt documentaţia de credit simplă şi fluxul de creditare rapid. Astfel, timpul de răspuns este de 24 de ore de la primirea documentaţiei complete, iar termenul garantat pentru accesarea banilor este de maxim 3 zile de la semnarea contractelor de credit”, a declarat Andra Pârvan, director general Agrinvest Credit IFN.

Agrinvest Credit IFN a acordat fermierilor români credite de peste 49 milioane de lei în 2020, în primul său an de activitate. Ţinta stabilită pentru anul 2021 vizează o majorare de minim 70% a creditelor acordate, în contextul în care fermierii se confruntă cu acces limitat la finanţările bancare clasice, precum şi o creştere semnificativă a numărului de clienţi finanţaţi.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share