Înjunghiat în mijlocul străzii - Focus Prima TV

Înjunghiat în mijlocul străzii

Un tânăr din Brașov a fost înjunghiat pe stradă, în fața mai multor persoane. Întreaga scenă a fost surprinsă de
camerele de supraveghere. Se pare că totul a început de la o ceartă pe care victima a avut-o cu doi bărbați. Aceștia n-au vrut să plătească berile de la magazin și, din răzbunare, l-au înjunghiat pe vânzător.

Era ora 19 și 30 de minute când un tânăr de doar 21 de ani a fost înjunghiat în plină stradă. Totul a început de la o simplă ceartă. Doi bărbați au mers la un magazin de cartier să își cumpere bere. Însă, au refuzat să plătească și au vrut să plece. Proprietarul magazinul s-a revoltat, a ieșit după ei în stradă, iar unul dintre bărbați a devenit agresiv și în doar câteva secunde l-a înjunghiat cu un briceag. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghre. Se vede chiar cum doi bărbați încearcă să îi ia cuțitul din mână, agresorului, în timp ce victima zace pe asflat. Agresorul fuge însă. Victima, se ridică și reușește să se adăpostească adăpostește într-o curte unde este găsit de o femeie care sună la 112! Medicii au ajuns în câteva minute și imediat după ei…poliția. Agresorul este un bărbat în vârstă de 24 de ani din localitatea Crizbăv, Brașov.

Tânărul de 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital, pentru că lama cuțitului i-a provocat o hemoragie gravă. Medicii l-au operat, iar acum se află la terapie intensivă. Agresorul a fost acuzat de tentantivă de omor!

Total
0
Shares
Total
0
Share