Înjunghiat în plină stradă – Focus Prima TV

Înjunghiat în plină stradă

Atac sângeros la Timișoara, seara trecută! Un tânăr a murit după ce a fost înjunghiat în plină stradă, în apropierea Gării de Nord. Autorul atacului nu a fost încă prins.

Victima avea 26 de ani și lucra în zona Gării de Nord. Aseară puțin după ora 10, în timp ce se afla pe o stradă intens circulată din apropierea gării a intrat în conflict cu un alt bărbat a cărui indentitate nu a putut fi stabilită până acum. Agresorul l-a lovit cu un cuțit după care a fugit.

Un șofer care aștepta la un semafor a văzut victima prăbușindu-se pe asfalt.

Un alt bărbat care se afla în zonă a sunat imediat la 112.

Oamenii au încercat să îi salveze viața bărbatului până la sosirea ambulanței.

La fata locului au sosit imediat, pe lângă ambulanță care a preluat victima, mai multe echipaje de poliție, dar și criminaliștii.

Zona a fost izolată, circulația redirecționată, iar criminaliștii au început să caute probe. Deocamdată arma crimei, cuțitul, nu a putut fi găsit. Oamenii legii au preluat mai multe imagini ale unor camere de supraveghere din trafic și încearcă acum să stabilească ce s-a întâmplat și cine e atacatorul. Cei care
locuiesc în apropierea locului unde s-a produs crima spun că zona Gării de Nord a devenit extrem de periculoasă atât din cauza oamenilor fără adapost cât și a zecilor de migranți care și fac veacul pe acolo.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș care încearcă să dea de urma criminalului

Total
0
Shares
Total
0
Share