Înșelătorie de proporții cu vacanțe de revelion la Sinaia. „Nu mi s-a părut nimic dubios, mai ales că erau detalii de la o firmă reală” – Focus Prima TV

Înșelătorie de proporții cu vacanțe de revelion la Sinaia. „Nu mi s-a părut nimic dubios, mai ales că erau detalii de la o firmă reală”

O înşelătorie de proporţii a lăsat fără bani şi vacanţe zeci de oameni. Au plătit avansuri de mii de lei pentru Revelionul la Sinaia, dar pensiunile pe care le-au închiriat nu există și la telefoane nu le-a mai răspuns nimeni.

Ionuţ Rădoi, păgubit: „Nu mă aşteptam niciodată să mă ţepuiască cineva în felul ăsta! Eu am fost cel care a găsit cazarea asta undeva la sfârşit de septembrie. A fost ideea de a-i da 2.000 de lei avans, ulterior, în decembrie să mai discutăm şi pentru restul banilor.”

Ionuţ plănuia să plece cu 14 prieteni la munte, de Revelion. A găsit pe un site de anuţuri online o vilă disponibilă în Sinaia. A discutat cu cel care se prezenta a fi proprietar, a cerut poze cu pensiunea şi a fost de acord să încheie un contract şi să plătească un avans.

Ionuţ Rădoi, păgubit: „Nu mi s-a părut nimic dubios, mai ales că erau nişte detalii de la o firmă reală, chiar am căutat firma să mă documentez, să fie cazarea ok. Am căutat detalii despre firmă, dar greşeala a fost să nu sun la firma respectivă să mă asigur.”

Planul şarlatanilor a fost extrem de bine pus la punct. Ca să nu trezească suspiciuni, au folosit datele de facturare ale unei firme din Braşov. Reprezentaţii societăţii spun că sunt la rândul lor victime.

Total
0
Shares
Total
0
Share