Întâlnire de gradul zero între Adrian Oros și fermieri. ”Unde s-au evaporat promisiunile?” – Focus Prima TV

Întâlnire de gradul zero între Adrian Oros și fermieri. ”Unde s-au evaporat promisiunile?”

În urma anunțului că banii pentru despăgubirea fermierilor afectați de secetă la culturile de primăvară nu au fost incluși în proiectul de buget pentru anul 2021, reacțiile din partea fermierilor nu au întârziat să apară. Mulți dintre aceștia, care se află în situații foarte dificile după pierderile suferite, se întreabă de ce nu se respectă promisiunile făcute în repetate rânduri de reprezentanții Guvernului.

În acest sens, Alianța pentru Agricultură și Cooperare a lansat o scrisoare-protest, adresată atât premierului Florin Cîțu, cât și ministrului agriculturii Adrian Oros, prin care le cer acestora să revină asupra deciziei și să îi despăgubească pe fermieri.

”Stimate domnule Premier, Stimate domnule Ministru al Agriculturii,  vă rugăm, în ultimul ceas, să vă respectați promisiunile făcute Alianței, exprimate în întâlnirile cu fermierii și în mass-media. Nu vă jucați cu destinele sectorului agroalimentar și prevedeți în Bugetul MADR 2021 suma de 1.000.000 mii lei pentru acordarea despăgubirilor cuvenite producătorilor agricoli aferente culturilor de primăvară 2020 calamitate de secetă!”, le-au transmis oficialilor reprezentanții fermierilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share