Interviu despre viața Angelinei Jolie – Focus Prima TV

Interviu despre viața Angelinei Jolie

UNHCR Special Envoy Angelina Jolie stands to leave after giving the keynote address to delegates at the 2017 United Nations Peacekeeping Defence Ministerial conference in Vancouver, British Columbia, on Wednesday, Nov. 15, 2017. (Darryl Dyck/The Canadian Press via AP)

Angelina Jolie a făcut noi dezvăluiri despre viața ei personală într-un interviu acordat ediției britanice a revistei Vogue. Actrița în vârstă de 45 de ani a fost și protagonista unei ședințe foto specială. Studioul a fost chiar casa ei din Los Angeles,o bijuterie de 25 de milioane de dolari.

Angelina Jolie a fost aleasă pentru coperta lunii martie a ediției britanice a revistei Vogue și a vorbit despre familia ei și rolul său de mamă. Nu a fost trecută cu vederea nici relația cu fostul soț, Brad Pitt, și a afirmat c-a reușit să depășească multe dintre neînțelegerile cu el. Cu toate acestea, întrebată
dacă este fericită, vedeta a răspuns că nu știe, însă privește cu optimism spre viitor.

Vogue a publicat și un filmuleț cu vedeta, în timp ce participă la populara serie de pe YouTube, “Ce se află în geanta mea?”. La acest joculeț sunt invitate să participe toate vedetele care apar pe coperta revistei, cu scopul de a le satisface fanilor câteva mici curiozități.

Numărul din luna martie al ediției britanice Vogue în care apare Angelina Jolie va fi lansat vineri, pe 5 februarie.

Total
0
Shares
Total
0
Share